Obsah fóra Elsat DISKUZNÍ FÓRUM Elsat DISKUZNÍ FÓRUM
Diskuzní fórum kabelové televize Elsat spol. s r. o.
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Chyby u programů v kabelovce Elsat
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... , 26, 27, 28  Další
 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Elsat DISKUZNÍ FÓRUM -> Kabelová televize
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
stani



Založen: 19.12.2006
Příspěvky: 284
Bydliště: Č.Budějovice

PříspěvekZaslal: čt prosinec 13, 2018 3:01 pm    Předmět: Citovat

Tuhle větu jsem přehlédl:
taipan napsal:

O existujícím problému byli naši zákazníci informováni s tím, že na řešení se pracuje.


A nebylo to prosím právě NAOPAK? Tedy že zákazníci informování NEBYLI?...[/b]
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
taipan
Moderátor


Založen: 22.11.2006
Příspěvky: 1439
Bydliště: České Budějovice

PříspěvekZaslal: pá prosinec 21, 2018 8:55 am    Předmět: Citovat

Hmm. Mno, jak jsem očekával, pro některé jedince je snaha o jakékoliv vysvětlování a objasnění čehokoliv naprostou ztrátou času a zbytečně vynaložené energie. To rčení s těmi perlami je opravdu velmi výstižné. Tak už nic. Nebo jinak - ptejte se mě na co chcete a já na co chci odpovím Confused
_________________
taipan, technik ELSAT s.r.o.
Zdejší neomezený despotický vládce
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
taipan
Moderátor


Založen: 22.11.2006
Příspěvky: 1439
Bydliště: České Budějovice

PříspěvekZaslal: út prosinec 25, 2018 1:19 pm    Předmět: Citovat

Jo, a každá dobrá televize, byť třeba 10 let stará, má direct tlačítko na rychlou změnu formátu obrazu přímo na DO, takže přepnutí formátu je otázkou 2 - 3 vteřin. Stejně jako tlačítko Audio a tlačítko titulky. Křáp pak má na DO prd, má to všechno zakopané někde hluboko v menu, pokud vůbec, a to je potom těžké.
_________________
taipan, technik ELSAT s.r.o.
Zdejší neomezený despotický vládce
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Miloslava



Založen: 24.7.2009
Příspěvky: 5

PříspěvekZaslal: ne prosinec 30, 2018 10:42 am    Předmět: výpadky v KB Citovat

Dobrý den, dnes ráno jsem pustila TV a v programu chybí některé stanice, i po opakovaném spuštění automatického vyhledávání ze sítě kabel. tv nejsou.
Např. EUROSPORT ani jeden
AXN , TV JOJ, JOJ PLUS, NOVA CINEMA HD aj.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Miloslava



Založen: 24.7.2009
Příspěvky: 5

PříspěvekZaslal: ne prosinec 30, 2018 10:43 am    Předmět: výpadky v KB Citovat

Omlouvám se zapomněla jsem napsat, že se jedná o Písek.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
feeta



Založen: 11.1.2009
Příspěvky: 38
Bydliště: Týn nad Vltavou

PříspěvekZaslal: ne prosinec 30, 2018 2:22 pm    Předmět: Citovat

V Týně na Hlinkách je situace obdobná. Od rána byly nedostupné některé stanice v DVB-C. Cca ve 14:00 pak přestaly fungovat všechny.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jiba



Založen: 13.9.2011
Příspěvky: 14

PříspěvekZaslal: ne prosinec 30, 2018 2:28 pm    Předmět: Re: výpadky v KB Citovat

Miloslava napsal:
Dobrý den, dnes ráno jsem pustila TV a v programu chybí některé stanice, i po opakovaném spuštění automatického vyhledávání ze sítě kabel. tv nejsou.
Např. EUROSPORT ani jeden
AXN , TV JOJ, JOJ PLUS, NOVA CINEMA HD aj.


Potvrzuji, že v Písku vypadly programy jako Nova HD, Nova Cinema HD atd.
Lokalita Písek - Logry.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
taipan
Moderátor


Založen: 22.11.2006
Příspěvky: 1439
Bydliště: České Budějovice

PříspěvekZaslal: st leden 02, 2019 10:26 am    Předmět: Výpadky Citovat

Všichni prosím viz téma "Havárie na hlavní stanici KT v Č. Budějovicích" zde ve fóru.

Kdo bude ladit na svém televizoru kabelovou digitální Základní DVB-C nabídku pomocí funkce Automatické ladění (vyhledávání) - je nezbytně nutné zadávat v parametrech ladění položku Kabel (Kabelové) a Plné (Úplné) ladění. V případě zadání položky Anténa místo Kabel se naladění pouze pozemní DVB-T nabídka (cca 35 - 40 programů) a v případě zadání položky Rychlé místo Úplné ladění se naladí pouze polovina nebo třetina dostupné kabelové DVB-C nabídky.
_________________
taipan, technik ELSAT s.r.o.
Zdejší neomezený despotický vládce
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
taipan
Moderátor


Založen: 22.11.2006
Příspěvky: 1439
Bydliště: České Budějovice

PříspěvekZaslal: čt leden 24, 2019 1:53 pm    Předmět: Filmové kanály HBO a Cinemax a Cinemax v SD rozlišení Citovat

Filmové kanály HBO a Cinemax a Cinemax v SD rozlišení:

http://info.elsat.cz/index.php?akce=detail&den=2019-1-24
_________________
taipan, technik ELSAT s.r.o.
Zdejší neomezený despotický vládce
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Janina



Založen: 3.11.2009
Příspěvky: 4
Bydliště: Písek

PříspěvekZaslal: ne leden 27, 2019 11:08 am    Předmět: EPG u Nova HD a Nova Cinema HD Citovat

Dobrý den,

od poslední havárie nám nefunguje EPG u Nova HD a Nova Cinema HD (Písek).
Nebo už je to OK?
Přiznám se, že nejsem moc zdatná v ručním ladění programů, většinou dávám automatické ladění a pak programy teprve třídím a srovnávám. Proto se raději ptám, než pustím automatiku.

Díky za info.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
taipan
Moderátor


Založen: 22.11.2006
Příspěvky: 1439
Bydliště: České Budějovice

PříspěvekZaslal: po leden 28, 2019 8:57 am    Předmět: Citovat

Dobrý den,

máte pravdu, u HD programů skupiny Nova EPG od předsilvestrovské havárie zatím nefunguje. S těmito programy od Novy je ta potíž, že signál z pražského datacentra, který nabíráme po optice, EPG data neobsahuje (na rozdíl od HD programů ČT nebo Primy) a musíme je tedy přimíchávat z externího zdroje. Problém je nyní v tom, že pro tento multiplexing musí na DCM od Cisco být speciální licence (která navíc není nic levného) a záložní zapůjčená DCM, z níž programy po havárii nyní běží, tuto licenci nemá. Licence je objednána, ale je to od Američanů nějak na dlouhé lokte. Nicméně jakmile licence bude k dispozici, bude EPG u HDček od Novy opět zprovozněno. Zatím doporučuji to řešit informacemi z EPG u SD verzí Nova programů nebo nějakým internetovým nebo tištěným programovým průvodcem a prosíme o trpělivost.
_________________
taipan, technik ELSAT s.r.o.
Zdejší neomezený despotický vládce
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
dudmir



Založen: 15.2.2016
Příspěvky: 24

PříspěvekZaslal: po leden 28, 2019 6:47 pm    Předmět: epg nova HD Citovat

taipan napsal:
Dobrý den,

máte pravdu, u HD programů skupiny Nova EPG od předsilvestrovské havárie zatím nefunguje. S těmito programy od Novy je ta potíž, že signál z pražského datacentra, který nabíráme po optice, EPG data neobsahuje (na rozdíl od HD programů ČT nebo Primy) a musíme je tedy přimíchávat z externího zdroje. Problém je nyní v tom, že pro tento multiplexing musí na DCM od Cisco být speciální licence (která navíc není nic levného) a záložní zapůjčená DCM, z níž programy po havárii nyní běží, tuto licenci nemá. Licence je objednána, ale je to od Američanů nějak na dlouhé lokte. Nicméně jakmile licence bude k dispozici, bude EPG u HDček od Novy opět zprovozněno. Zatím doporučuji to řešit informacemi z EPG u SD verzí Nova programů nebo nějakým internetovým nebo tištěným programovým průvodcem a prosíme o trpělivost.



Jak píše taipan, to EPG u Nova HD se dá provizorně pořešit tak, že mám v Oblíbených pod sebou HD i SD, pro plánování a nahrávání používám funkční SD a pro sledování pak jen přepnu na HD.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
freddy



Založen: 23.3.2007
Příspěvky: 125
Bydliště: České Budějovice

PříspěvekZaslal: st duben 10, 2019 2:51 pm    Předmět: Citovat

Dobrý den, dnes mi nefungují některé stanice, jako například Nova Action, Nova 2, Nova Gold či Prima Comedy Central. Kde je chyba? Děkuji předem za odpověď.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
taipan
Moderátor


Založen: 22.11.2006
Příspěvky: 1439
Bydliště: České Budějovice

PříspěvekZaslal: st duben 10, 2019 3:03 pm    Předmět: Citovat

Dnes byla na Kleti servisní výluka multiplexu 4 se zmíněnými programy.
Více zde:

Pondělí, 08 Duben 2019 00:00
Výluka vysílače Multiplexu 4 v 15. a 16.týdnu z důvodu servisních prací na vysílací technologii:
Výluka vysílače České Budějovice Kleť 25 k se uskuteční dne 10. 4. 2019 v čase 9:00 – 15:00.
Výluka vysílače Benešov Kozmice 44 k se uskuteční dne 16. 4. 2019 v čase 8:00 – 15:00.
Přesnou dobu trvání výluk s ohledem na bezpečnost práce nelze přesně stanovit, ale budou pouze v rozsahu nezbytně nutném.
Děkujeme za pochopení.
Tým Digital Broadcasting s.r.o.
_________________
taipan, technik ELSAT s.r.o.
Zdejší neomezený despotický vládce
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
freddy



Založen: 23.3.2007
Příspěvky: 125
Bydliště: České Budějovice

PříspěvekZaslal: st duben 10, 2019 3:27 pm    Předmět: Citovat

Děkuji, myslel jsem si to, dokonce jsem dnes zadával do Googlu heslo "výluka Kleť", ale ničeho s dnešním datem jsem se nedohledal, proto jsem se raději zeptal Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Elsat DISKUZNÍ FÓRUM -> Kabelová televize Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... , 26, 27, 28  Další
Strana 27 z 28

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com