Obsah fóra Elsat DISKUZNÍ FÓRUM Elsat DISKUZNÍ FÓRUM
Diskuzní fórum kabelové televize Elsat spol. s r. o.
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Chyby u programů v kabelovce Elsat
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 25, 26, 27
 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Elsat DISKUZNÍ FÓRUM -> Kabelová televize
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
stani



Založen: 19.12.2006
Příspěvky: 276
Bydliště: Č.Budějovice

PříspěvekZaslal: čt prosinec 13, 2018 3:01 pm    Předmět: Citovat

Tuhle větu jsem přehlédl:
taipan napsal:

O existujícím problému byli naši zákazníci informováni s tím, že na řešení se pracuje.


A nebylo to prosím právě NAOPAK? Tedy že zákazníci informování NEBYLI?...[/b]
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
taipan
Moderátor


Založen: 22.11.2006
Příspěvky: 1422
Bydliště: České Budějovice

PříspěvekZaslal: pá prosinec 21, 2018 8:55 am    Předmět: Citovat

Hmm. Mno, jak jsem očekával, pro některé jedince je snaha o jakékoliv vysvětlování a objasnění čehokoliv naprostou ztrátou času a zbytečně vynaložené energie. To rčení s těmi perlami je opravdu velmi výstižné. Tak už nic. Nebo jinak - ptejte se mě na co chcete a já na co chci odpovím Confused
_________________
taipan, technik ELSAT s.r.o.
Zdejší neomezený despotický vládce
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
taipan
Moderátor


Založen: 22.11.2006
Příspěvky: 1422
Bydliště: České Budějovice

PříspěvekZaslal: út prosinec 25, 2018 1:19 pm    Předmět: Citovat

Jo, a každá dobrá televize, byť třeba 10 let stará, má direct tlačítko na rychlou změnu formátu obrazu přímo na DO, takže přepnutí formátu je otázkou 2 - 3 vteřin. Stejně jako tlačítko Audio a tlačítko titulky. Křáp pak má na DO prd, má to všechno zakopané někde hluboko v menu, pokud vůbec, a to je potom těžké.
_________________
taipan, technik ELSAT s.r.o.
Zdejší neomezený despotický vládce
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Miloslava



Založen: 24.7.2009
Příspěvky: 5

PříspěvekZaslal: ne prosinec 30, 2018 10:42 am    Předmět: výpadky v KB Citovat

Dobrý den, dnes ráno jsem pustila TV a v programu chybí některé stanice, i po opakovaném spuštění automatického vyhledávání ze sítě kabel. tv nejsou.
Např. EUROSPORT ani jeden
AXN , TV JOJ, JOJ PLUS, NOVA CINEMA HD aj.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Miloslava



Založen: 24.7.2009
Příspěvky: 5

PříspěvekZaslal: ne prosinec 30, 2018 10:43 am    Předmět: výpadky v KB Citovat

Omlouvám se zapomněla jsem napsat, že se jedná o Písek.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
feeta



Založen: 11.1.2009
Příspěvky: 38
Bydliště: Týn nad Vltavou

PříspěvekZaslal: ne prosinec 30, 2018 2:22 pm    Předmět: Citovat

V Týně na Hlinkách je situace obdobná. Od rána byly nedostupné některé stanice v DVB-C. Cca ve 14:00 pak přestaly fungovat všechny.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jiba



Založen: 13.9.2011
Příspěvky: 14

PříspěvekZaslal: ne prosinec 30, 2018 2:28 pm    Předmět: Re: výpadky v KB Citovat

Miloslava napsal:
Dobrý den, dnes ráno jsem pustila TV a v programu chybí některé stanice, i po opakovaném spuštění automatického vyhledávání ze sítě kabel. tv nejsou.
Např. EUROSPORT ani jeden
AXN , TV JOJ, JOJ PLUS, NOVA CINEMA HD aj.


Potvrzuji, že v Písku vypadly programy jako Nova HD, Nova Cinema HD atd.
Lokalita Písek - Logry.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
taipan
Moderátor


Založen: 22.11.2006
Příspěvky: 1422
Bydliště: České Budějovice

PříspěvekZaslal: st leden 02, 2019 10:26 am    Předmět: Výpadky Citovat

Všichni prosím viz téma "Havárie na hlavní stanici KT v Č. Budějovicích" zde ve fóru.

Kdo bude ladit na svém televizoru kabelovou digitální Základní DVB-C nabídku pomocí funkce Automatické ladění (vyhledávání) - je nezbytně nutné zadávat v parametrech ladění položku Kabel (Kabelové) a Plné (Úplné) ladění. V případě zadání položky Anténa místo Kabel se naladění pouze pozemní DVB-T nabídka (cca 35 - 40 programů) a v případě zadání položky Rychlé místo Úplné ladění se naladí pouze polovina nebo třetina dostupné kabelové DVB-C nabídky.
_________________
taipan, technik ELSAT s.r.o.
Zdejší neomezený despotický vládce
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
taipan
Moderátor


Založen: 22.11.2006
Příspěvky: 1422
Bydliště: České Budějovice

PříspěvekZaslal: čt leden 24, 2019 1:53 pm    Předmět: Filmové kanály HBO a Cinemax a Cinemax v SD rozlišení Citovat

Filmové kanály HBO a Cinemax a Cinemax v SD rozlišení:

http://info.elsat.cz/index.php?akce=detail&den=2019-1-24
_________________
taipan, technik ELSAT s.r.o.
Zdejší neomezený despotický vládce
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Janina



Založen: 3.11.2009
Příspěvky: 4
Bydliště: Písek

PříspěvekZaslal: ne leden 27, 2019 11:08 am    Předmět: EPG u Nova HD a Nova Cinema HD Citovat

Dobrý den,

od poslední havárie nám nefunguje EPG u Nova HD a Nova Cinema HD (Písek).
Nebo už je to OK?
Přiznám se, že nejsem moc zdatná v ručním ladění programů, většinou dávám automatické ladění a pak programy teprve třídím a srovnávám. Proto se raději ptám, než pustím automatiku.

Díky za info.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
taipan
Moderátor


Založen: 22.11.2006
Příspěvky: 1422
Bydliště: České Budějovice

PříspěvekZaslal: po leden 28, 2019 8:57 am    Předmět: Citovat

Dobrý den,

máte pravdu, u HD programů skupiny Nova EPG od předsilvestrovské havárie zatím nefunguje. S těmito programy od Novy je ta potíž, že signál z pražského datacentra, který nabíráme po optice, EPG data neobsahuje (na rozdíl od HD programů ČT nebo Primy) a musíme je tedy přimíchávat z externího zdroje. Problém je nyní v tom, že pro tento multiplexing musí na DCM od Cisco být speciální licence (která navíc není nic levného) a záložní zapůjčená DCM, z níž programy po havárii nyní běží, tuto licenci nemá. Licence je objednána, ale je to od Američanů nějak na dlouhé lokte. Nicméně jakmile licence bude k dispozici, bude EPG u HDček od Novy opět zprovozněno. Zatím doporučuji to řešit informacemi z EPG u SD verzí Nova programů nebo nějakým internetovým nebo tištěným programovým průvodcem a prosíme o trpělivost.
_________________
taipan, technik ELSAT s.r.o.
Zdejší neomezený despotický vládce
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
dudmir



Založen: 15.2.2016
Příspěvky: 23

PříspěvekZaslal: po leden 28, 2019 6:47 pm    Předmět: epg nova HD Citovat

taipan napsal:
Dobrý den,

máte pravdu, u HD programů skupiny Nova EPG od předsilvestrovské havárie zatím nefunguje. S těmito programy od Novy je ta potíž, že signál z pražského datacentra, který nabíráme po optice, EPG data neobsahuje (na rozdíl od HD programů ČT nebo Primy) a musíme je tedy přimíchávat z externího zdroje. Problém je nyní v tom, že pro tento multiplexing musí na DCM od Cisco být speciální licence (která navíc není nic levného) a záložní zapůjčená DCM, z níž programy po havárii nyní běží, tuto licenci nemá. Licence je objednána, ale je to od Američanů nějak na dlouhé lokte. Nicméně jakmile licence bude k dispozici, bude EPG u HDček od Novy opět zprovozněno. Zatím doporučuji to řešit informacemi z EPG u SD verzí Nova programů nebo nějakým internetovým nebo tištěným programovým průvodcem a prosíme o trpělivost.



Jak píše taipan, to EPG u Nova HD se dá provizorně pořešit tak, že mám v Oblíbených pod sebou HD i SD, pro plánování a nahrávání používám funkční SD a pro sledování pak jen přepnu na HD.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Elsat DISKUZNÍ FÓRUM -> Kabelová televize Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 25, 26, 27
Strana 27 z 27

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com