Obsah fóra Elsat DISKUZNÍ FÓRUM Elsat DISKUZNÍ FÓRUM
Diskuzní fórum kabelové televize Elsat spol. s r. o.
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Markíza, joj, doma, joj plus, fashion TV, stv1, stv2 -NEJDOU

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Elsat DISKUZNÍ FÓRUM -> Kabelová televize
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
kalinator



Založen: 15.1.2010
Příspěvky: 4

PříspěvekZaslal: ne leden 15, 2012 5:59 pm    Předmět: Markíza, joj, doma, joj plus, fashion TV, stv1, stv2 -NEJDOU Citovat

Dobrý den,
výše jmenované programy nám přestaly jít.
Je u nich - přelaďte, ale nové se nenaladily?
Děláme něco špatně
Díky
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
plhon



Založen: 8.5.2007
Příspěvky: 57
Bydliště: Č.Budějovice

PříspěvekZaslal: ne leden 15, 2012 8:06 pm    Předmět: Citovat

Já jsem smazal předvolby a znovu naladil a jsou všechny na 330/64/6900 Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Maras 84



Založen: 26.5.2007
Příspěvky: 30
Bydliště: Otavska 17. Ćeské Budějovice

PříspěvekZaslal: ne leden 15, 2012 9:27 pm    Předmět: Citovat

funguji vsechny tito programy musi jse to znova automaticky naladit a naslo mi to 136 programu
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
taipan
Moderátor


Založen: 22.11.2006
Příspěvky: 1443
Bydliště: České Budějovice

PříspěvekZaslal: po leden 16, 2012 8:56 am    Předmět: Citovat

Upozorňuju už asi posté, že slovenský paket plus některé další programy a pakety nejsou oficiální součástí naší digitální nabídky, nejsou proto uvedeny v přehledech našich nabídek - jak v ČB, tak i v ostatních městech. Jedná se pouze o interní zkušební testy, které slouží k různým zkušebním a ověřovacím účelům.
Programy je sice možno na televizi sledovat, ale dokud programy nebudou oficiálně zařazeny do nabídky, testy mohou být kdykoliv ukončeny nebo změněny jejich parametry, což se stalo právě minulý týden. Důvodem je přesun slovenského paketu na distribučním satelitu na nový transpondér a s tím spojená změna tzv. PIDů.
Proto i když slov. paket dále běží na stejném kanálu (pouze v Č. Budějovicích), televize a STB ho pak "nevidí" a je potřeba ho znovu naladit, zachovat všechny parametry beze změny není technicky možné.
Slovenský paket je šířen na kanálu SE 24 - frekvence 330 MHz, Symbolrate 6900 a modulace QAM 64, momentálně v tomto složení:
Markíza, TV Doma, TV JOJ, JOJ Plus, STV 1, STV 2, TA 3, TV Patriot.
Stačí tedy televizi znovu proladit a tento paket znovu nalezne, plus některé další změny, k nimž u testovacích programů dále došlo.
Digitální nabídka je živý organismus a ke změnám dochází a docházet bude, takže občasnému znovunaladění se někdy nedá vyhnout.
_________________
taipan, technik ELSAT s.r.o.
Zdejší neomezený despotický vládce
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
plhon



Založen: 8.5.2007
Příspěvky: 57
Bydliště: Č.Budějovice

PříspěvekZaslal: po leden 16, 2012 5:28 pm    Předmět: Citovat

Přesně - živý organismus je dokonalý výraz. Já osobně projíždím všechny frekvence symbolrate 6900 přibližně každý druhý den a vyplatí se. Někdy se objeví, třebas i jenom na chvilku, "neuvěřitelné věci".
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
taipan
Moderátor


Založen: 22.11.2006
Příspěvky: 1443
Bydliště: České Budějovice

PříspěvekZaslal: út leden 17, 2012 2:33 pm    Předmět: Citovat

To je správný přístup Wink
_________________
taipan, technik ELSAT s.r.o.
Zdejší neomezený despotický vládce
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
kadluk



Založen: 2.5.2007
Příspěvky: 4

PříspěvekZaslal: út leden 31, 2012 7:19 am    Předmět: Citovat

Dobrý den,mám na slovenském testovacím paketu čas posunutý o 1 hodinu zpět.Dělá mi to trochu nepořádek v EPG.Pokoušel jsem se to znovu naladit a nic.Dá se s tím,prosím,něco dělat?Díky
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
taipan
Moderátor


Založen: 22.11.2006
Příspěvky: 1443
Bydliště: České Budějovice

PříspěvekZaslal: út leden 31, 2012 8:13 am    Předmět: Citovat

Nedá. Co tam slováci pošlou, to tam je.
_________________
taipan, technik ELSAT s.r.o.
Zdejší neomezený despotický vládce
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Elsat DISKUZNÍ FÓRUM -> Kabelová televize Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com