Obsah fóra Elsat DISKUZNÍ FÓRUM Elsat DISKUZNÍ FÓRUM
Diskuzní fórum kabelové televize Elsat spol. s r. o.
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Prima Family
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Elsat DISKUZNÍ FÓRUM -> Kabelová televize
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
taipan
Moderátor


Založen: 22.11.2006
Příspěvky: 1443
Bydliště: České Budějovice

PříspěvekZaslal: po leden 02, 2012 9:45 pm    Předmět: Citovat

Příspěvku od "stani" moc nerozumím. V analogové nabídce je jen jedna Prima (Family), a ta rozhodně funguje, protože zrovna na ní koukám (Č. Budějovice). Je nabíraná ze satelitu, kde má Prima vyšší datový tok.
Dále je v ČB v nabídce Prima Family k dispozici digitálně ve formátu DVB-C, DVB-T a HDTV. Fungují všechny, tak jak mají. Prima HD je i v Písku a ve Vimperku (a též v DVB-T), v menších městech bude Prima HD a HD Rozšířená nabídka snad během ledna, pracuje se na tom intenzivně, sám pan ředitel minulý týden osobně kompletoval novou technologii Wink

Rozšířená nabídka, resp. jiné kódované nabídky - pokud jsem si jistý, že mám službu zaplacenu a má fungovat, zkusil bych vypnout STB nebo TV, vytáhnout kartu z čtečky, případně CA modul ze slotu a z něj kartu, prohlídnout chip, jestli není nějak znečištěný (případně opatrně očistit lihem), pak vše znovu správně zasunout na místo a zapnout zařízení. Někdy to pomůže, je to stejné jako potíže s kartami a zamrzání u satelitních přijímačů.
_________________
taipan, technik ELSAT s.r.o.
Zdejší neomezený despotický vládce
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
stani



Založen: 19.12.2006
Příspěvky: 284
Bydliště: Č.Budějovice

PříspěvekZaslal: po leden 02, 2012 11:22 pm    Předmět: Citovat

Mám pouze analogovou kabelovku a měl jsem Primu(tu z DVB-T) normálně naladěnou na čtvrté pozici. Nic jsem s TV nedělal. A od neděle je na této pozici pouze hláška ""Kanál není instalován". Tatáž hláška byla včera i u Novy, dnes Nova ale už funguje zase normálně.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
marcel



Založen: 24.3.2007
Příspěvky: 33

PříspěvekZaslal: út leden 03, 2012 4:56 pm    Předmět: Prima Family Citovat

Tak sem si růčo (manuálně...Smile) doladil do program.nabídky svého TV Samsung Prima Family (DVB-C) a šlape to. Využil sem příspěvek Emryse a parametry, které uvedl pro Č.Budějovice, Cituji: ("Po ručním přeladění DVB-C na frekvenci 130 MHz/64/6900 se vedle původní TV Prima s monoskopem objevila nově i Prima Family")...... a tímto mu za tuto konkrétní radu děkuji.

Automatické naladění/vyhledání všech programů (při hledání Primy Family) jsem zavrhnul, protože automatika smaže individuální seřazení(dig) a přejmenování(analog) programů a doufám, že až taipan and Co. pustí v lednu do kabel. okruhu v ČK Primu HD, tak půjde vyhledat a doplnit "růčo" (po zveřejnění parametrů) do indivindy vyladěné program.nabídky televizoru stejným způsobem... Evil or Very Mad
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
taipan
Moderátor


Založen: 22.11.2006
Příspěvky: 1443
Bydliště: České Budějovice

PříspěvekZaslal: út leden 03, 2012 5:25 pm    Předmět: Citovat

Parametry budou stejné jako v ČB - kanál SE 36 (426 MHz), Symbolrate 6900, Modulace QAM 256. Vypadá to na půlku až druhou polovinu ledna. Rošáda s Prima family nám přidělala práci a uzmula čas, tak se všechno zase posunulo Sad
_________________
taipan, technik ELSAT s.r.o.
Zdejší neomezený despotický vládce
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
taipan
Moderátor


Založen: 22.11.2006
Příspěvky: 1443
Bydliště: České Budějovice

PříspěvekZaslal: út leden 03, 2012 5:26 pm    Předmět: Citovat

Ještě k Prima Family:

http://info.elsat.cz/index.php?akce=detail&den=2012-1-3
_________________
taipan, technik ELSAT s.r.o.
Zdejší neomezený despotický vládce
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
marcel



Založen: 24.3.2007
Příspěvky: 33

PříspěvekZaslal: út leden 03, 2012 5:55 pm    Předmět: Citovat

taipan napsal:
Parametry budou stejné jako v ČB - kanál SE 36 (426 MHz), Symbolrate 6900, Modulace QAM 256. Vypadá to na půlku až druhou polovinu ledna. Rošáda s Prima family nám přidělala práci a uzmula čas, tak se všechno zase posunulo Sad


Aha, díky za parametry a za dopřesnění termínu. Pak dejte vědět......

Elsat ruleeees..Smile

--
miroo
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Maca



Založen: 17.7.2008
Příspěvky: 37
Bydliště: Písek

PříspěvekZaslal: so únor 11, 2012 4:05 pm    Předmět: Citovat

Písek- HD Prima Family zmizela.Sice ji na kanálu naladím,ale jakoby nevysílala.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
taipan
Moderátor


Založen: 22.11.2006
Příspěvky: 1443
Bydliště: České Budějovice

PříspěvekZaslal: so únor 11, 2012 8:38 pm    Předmět: Citovat

Nejspíš vakl na ASI kabelu. Zítra ho vyměním, zatím vydržte s Primou SD. Stejně se to moc neliší, Prima HD je 100% upscaling z SD rozlišení.
_________________
taipan, technik ELSAT s.r.o.
Zdejší neomezený despotický vládce
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Maca



Založen: 17.7.2008
Příspěvky: 37
Bydliště: Písek

PříspěvekZaslal: so únor 11, 2012 9:47 pm    Předmět: Citovat

jo v pořádku,jen já trouba,když jsem ladil tv,vymazal tu SD,takže jsem dnes znovu ladil vše.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
taipan
Moderátor


Založen: 22.11.2006
Příspěvky: 1443
Bydliště: České Budějovice

PříspěvekZaslal: so únor 11, 2012 10:11 pm    Předmět: Citovat

Blblo to už v tejdnu, ale zdálo se, že se mi to podařilo opravit. Tak bohužel asi ne. Zítra zajdu na HS tu ASI propojku vyměnit. Dneska už se mi ven nechce, venku je zima jako v psírně Evil or Very Mad Odporná zima, kéž by už bylo zase teplo a sucho...
_________________
taipan, technik ELSAT s.r.o.
Zdejší neomezený despotický vládce
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Maca



Založen: 17.7.2008
Příspěvky: 37
Bydliště: Písek

PříspěvekZaslal: ne únor 12, 2012 10:18 am    Předmět: Citovat

mno dneska bych řekl že je ještě větší zima než včera Very Happy dnes v noci -22.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Elsat DISKUZNÍ FÓRUM -> Kabelová televize Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Strana 2 z 2

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com