Obsah fóra Elsat DISKUZNÍ FÓRUM Elsat DISKUZNÍ FÓRUM
Diskuzní fórum kabelové televize Elsat spol. s r. o.
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Disney Channel

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Elsat DISKUZNÍ FÓRUM -> Kabelová televize
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Erhart Petr



Založen: 6.2.2013
Příspěvky: 1

PříspěvekZaslal: pá únor 15, 2013 9:08 am    Předmět: Disney Channel Citovat

Dobrý den,při pročítání témat a diskusí jsem nabyl přesvědčení,že za všechno v Elsatu vlastně může ředitel společnosti.V podstatě by tedy na otázky týkající se vysílání,nabídky a změn programů měl odpovídat on,jelikož od vás se,kromě technických informací,toho moc nedozvíme -věta "...tohle je v kompetenci ředitele..."se objevuje poměrně často.
Nicméně,mám dotaz na Disney Chanel:Když jste ho vystřihli a zařadili místo něj výborný a velmi zajímavý kanál Pětka,všichni měli "obrovskou radost".Nyní je situace taková,že Pětku samozřejmě zrušili,tudíž by se kanál Disney,který je jako jediný víceméně normální dětský tv kanál,mohl do vaší základní nabídky vrátit.Pořady pro děti ve vaší nabídce jsou nyní katastrofální.Nevím,jestli jste někdy vysílání pro děti sledoval,ale na některé pořady se opravdu nedá dívat.Jinak Cartoon (angl.), Nick Junior je nejen v ruštině, ale i v angličtině (a polštině),to je super,protože všechny děti u nás polsky a rusky rozumí od narození.
Názory uživatele,který se pojmenoval-Fanda-stáhněte si dětské pořady a ripy na internetu považuji za velmi dětinské a nesmyslné.
Pokud je tento dotaz pouze v kompetenci ředitele,prosím o odpověď jeho.Děkuji Erhart
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
taipan
Moderátor


Založen: 22.11.2006
Příspěvky: 1443
Bydliště: České Budějovice

PříspěvekZaslal: pá únor 22, 2013 8:33 am    Předmět: Citovat

Věta "toto je v kompetenci ředitele" se objevuje a objevovat bude tak často, dokud z ní zdejší diskutéři nepochopí, že programová skladba, výběr programů, smlouvy a licence na programy skutečně JE jen a pouze v kompetenci ředitele společnosti, ekonomická kalkulace následně našeho ekonoma. Já to pak následně technicky realizuju.

Na ŽÁDNÉ dětské pořady se nedá dívat. A nedalo se dívat ani na ty slátaniny na Disney Channel, kterému zdatně sekunduje Nickelodeon, jenž je za Disney přijatelnou náhradou svou programovou skladbou.
Disney by se mohl do nabídky vrátit pouze v případě, že by se paušální měsíční poplatek plošně zvýšil o 25 - 30,- Kč. To je v současné době pokračující ekonomické krize zcela neprůchodné a nemyslitelné.
Přestože se na dětské pořady nedá dívat, dětmi jsou tyto programy samozřejmě žádány, proto je v nabídce máme. A není jich málo - Nickelodeon, JimJam, Minimax/Animax, CS mini, Cartoon, Nick Junior, od 31.8. spustí dětský program i ČT. Znalost angličtiny v naší zemi je stále bídná, a to i mezi mladými lidmi a dětmi, takže je záhodno, aby se děti anglicky učily. K tomu může dobře posloužit Cartoon a Nick jr. Pokud se zároveň budou chtít učit i rusky a polsky, třeba se jim to někdy v životě hodí. Pokud ne, nechť se učí aspoň anglicky.

Můžete samozřejmě našemu řediteli zde ve fóru "nařídit", aby vám zde také odpověděl, ale upřímně řečeno, nejsem si jist, zda vám zde opravdu odpoví...
_________________
taipan, technik ELSAT s.r.o.
Zdejší neomezený despotický vládce
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Elsat DISKUZNÍ FÓRUM -> Kabelová televize Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com