Obsah fóra Elsat DISKUZNÍ FÓRUM Elsat DISKUZNÍ FÓRUM
Diskuzní fórum kabelové televize Elsat spol. s r. o.
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

ID sítě

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Elsat DISKUZNÍ FÓRUM -> Kabelová televize
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Jef



Založen: 29.4.2012
Příspěvky: 10
Bydliště: Kaplice

PříspěvekZaslal: čt listopad 23, 2017 9:08 am    Předmět: ID sítě Citovat

Zdravím a přeji hezký den.
Mám problém s novou TV, nemohu naladit vše jak by mělo být. Požaduje se po mně :
3.3 Instalace DVB-C
Nastavení příjmu kabelového vysílání

Frekvence Zadejte prosím (pomocí tlačítek 0 ~ 9) hlavní frekvenci v kHz používanou vaším poskytovatelem. -neznám

ID sítě Zadejte prosím (pomocí tlačítek 0 ~ 9) používané ID sítě
od vašeho poskytovatele. -neznám

Symbol Zadejte prosím (pomocí tlačítek 0 ~ 9) používanou hodnotu
Symbol od vašeho poskytovatele. (Ks/s) - možná 6900 ?

Děkuji za pomoc . František Embarassed
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
filip.houdek



Založen: 23.2.2011
Příspěvky: 19
Bydliště: Písek

PříspěvekZaslal: čt listopad 23, 2017 12:25 pm    Předmět: Citovat

Dobrý den.

Frekvence nechte tak jak je.

ID sítě stejně tak.

Symbolrate 6900.

Pěkný den.
_________________
Filip Houdek
KT ELSAT spol. s.r.o.
kabelový rozvod Písek
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Jef



Založen: 29.4.2012
Příspěvky: 10
Bydliště: Kaplice

PříspěvekZaslal: čt listopad 23, 2017 12:47 pm    Předmět: ID sítě Citovat

Díky, ale zkouším to tak automaticky s nastavenou frekvencí 610000 Hz ale stále to není ono. Programů dost,ale ne ty co bych potřeboval. Nastavení od začátku ODS česky, vše Česko, všechny kanály, vše automaticky (Symbol 6875) ikdyž změnín na 6900, tak pořád stejné. Nova Gold,Nova2 nebo já nevím třeba REBEL ,ale vše v DVB-T/T2 nikoliv v DVB-C, Kino Barrandov to ano, ale třeba Jéčko, Eurosport1,Nova Sport a další ne a ne a ne. Jak a co...??? Díky František
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
filip.houdek



Založen: 23.2.2011
Příspěvky: 19
Bydliště: Písek

PříspěvekZaslal: pá listopad 24, 2017 7:43 am    Předmět: Citovat

Teď Vám asi vůbec nerotumím.

Proč ladíte DVB-T, když nastavujete parametry DVB-C?

A automatickou frekvenci vypněte.
Ladění frekvencí - úplné, kompletní, celé (každá TV to má jinak).
Symb. rate - 6900.
ID sítě - nezadávat.
QAM - 64 a 256.
_________________
Filip Houdek
KT ELSAT spol. s.r.o.
kabelový rozvod Písek
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Fanda



Založen: 8.3.2008
Příspěvky: 41

PříspěvekZaslal: pá prosinec 01, 2017 1:53 pm    Předmět: Citovat

Možná už to mají výrobci vyřešené, možná problém stále přetrvává. Už se to tu psalo, jelikož Česká republika neměla (a možná stále nemá) dořešený (sladěné) parametry pro DVB-C , tak někteří výrobci deaktivavali DVB-C turner pro určité státy. takže já například na starém Panasonicu mám země Švédsko a dál už pak vše v CZ. V CZ lokalizaci je Dvb-C nedostupné. Ale tohle je nejspíš otázka na technickou podporu té které značky, jejíž televizor vlastníte...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Elsat DISKUZNÍ FÓRUM -> Kabelová televize Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com