Obsah fóra Elsat DISKUZNÍ FÓRUM Elsat DISKUZNÍ FÓRUM
Diskuzní fórum kabelové televize Elsat spol. s r. o.
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Vypadky

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Elsat DISKUZNÍ FÓRUM -> Kabelová televize
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
dudmir



Založen: 15.2.2016
Příspěvky: 24

PříspěvekZaslal: út leden 01, 2019 9:43 pm    Předmět: Vypadky Citovat

Zdravím tajpana a jeho kolegy ....... taktéž v ČK na Míru v průběhu svátků kolísání rychlosti interneru (zejména nepotěšil nepoužitelný upload e-mailů) + nedostupnost mnoha HD TV kanálů ..... nebo např. absence zvuku u Seznam.cz HD.

Ke dnešnímu dni se stav zlepšil, ale k normálnímu stavu to má stále daleko...

Dále rozhozeno EPG ... nezobrazuje informace o mnoha programech nebo např. reálný čas v porovnání s časem, který zobrazuje EPG u některých kanálů je o x hodin posunut.


V protikladu s předchozím, je nyní možno v rámci základní nabídky sledovat několik normálně kódovaných kanálů ... Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Maca



Založen: 17.7.2008
Příspěvky: 37
Bydliště: Písek

PříspěvekZaslal: st leden 02, 2019 12:15 am    Předmět: Citovat

Zdravím - chodí vám informační emaily? Rolling Eyes

citace:

Vážení účastníci

Následky nedělní havárie (vytopení) hlavní stanice v Č. Budějovicích se s vypětím všech sil a díky maximálnímu úsilí technické skupiny již z velké části podařilo odstranit a programová nabídka je již téměř plně funkční. Některé dílčí potíže (např. opětné zprovoznění EPG u HD stanic skupiny Nova) budou ještě doladěny, na technologii se stále pracuje. V případě některých modelů televizorů či STB může dojít k tomu, že některé programy bude nutné po opravě znovu naladit. K tomu je možné využít buď automatickou aktualizaci programů, kdy se nově naladěné programy samy přidají na konec seznamu předvoleb, nebo automatické či ruční naladění programové nabídky.
Stále přetrvává problém s filmovými kanály HBO a Cinemax v SD rozlišení, jsou zatím nefunkční. Příslušný IP receiver, potřebný pro jejich zpracování, byl při havárii vodou zničen a musí být nahrazen jiným. Společnost HBO však neposkytuje tyto komponenty do rezervy na sklad a musí nám dodat nový kus, termín zatím není znám. Filmové kanály HBO a Cinemax (vyjma HBO 3 a Cinemax 2) je tak zatím možno využít pouze v HD rozlišení.

Nedělní a silvestrovský výpadek části programové nabídky a připojení k Internetu bude našim zákazníkům kompenzován, o formě kompenzace bude teprve rozhodnuto. Prozatím byly odkodovány všechny programy ze zvlášť placených nabídek a jsou tak volně přístupné všem zákazníkům se Základní nabídkou bez rozdílu. Předplatitelům zvlášť placených nabídek bude toto také zvlášť kompenzováno.

O dalších krocích a případných změnách, opravách, úpravách atp. budeme naše účastníky průběžně informovat obvyklým způsobem zde v Infoservisu Elsat, v Diskuzním fóru Elsat, případně přímo na našem webu elsat.cz. Doporučujeme proto všem našim zákazníkům především Infoservis Elsat pravidelně sledovat nebo si přímo navolit automatické zasílání nových zpráv na svůj e-mail. Naopak bombardovat telefonicky naše zákaznické oddělení až k jeho zahlcení dotazy, na něž stejně není známa odpověď nebo různými výčitkami není příliš smysluplné a nevede k žádnému rozumnému výsledku. Za výpadek programů a potíže s využíváním služeb v minulých dnech se omlouváme, jednalo se o nepředvídatelný zásah vyšší moci a svým způsobem katastrofu v ten nejnevhodnější čas, přesto se podle našeho názoru naší technické skupině podařil malý zázrak a oprava byla provedena v rekordním čase. Do nadchá! zejícího roku 2019 si můžeme jen přát, aby se podobné záležitosti pokud možno již neopakovaly.
Děkujeme za pochopení.



Tímto chci všem technikům v ČB poděkovat za vcelku rychlou opravu, věřím že to nebylo zrovna jednoduché.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
taipan
Moderátor


Založen: 22.11.2006
Příspěvky: 1442
Bydliště: České Budějovice

PříspěvekZaslal: st leden 02, 2019 10:16 am    Předmět: Citovat

Děkujeme. Jsem rád, že alespoň někdo chápe, že v neděli a taky na Silvestra, kdy jsem měl mít dovolenou, být místo odpočinku oba dny cca 12 hodin v práci a ve stresu intenzivně makat na opravě havárie není úplně snadné. Zvlášť, když člověku už dávno není dvacet nebo třicet. Ale dělali jsme, co jsme mohli, aby televize a Internet zákazníkům zase šly co nejdříve. Ty drobné dodělávky budou doladěny postupně, jak to půjde.
_________________
taipan, technik ELSAT s.r.o.
Zdejší neomezený despotický vládce
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
dudmir



Založen: 15.2.2016
Příspěvky: 24

PříspěvekZaslal: st leden 02, 2019 9:10 pm    Předmět: Citovat

Hlavní bylo, že se nejednalo o fatální (rozumějme úplný) výpadek a že kabelovka a internet, byť v neúplném módu, fungovala..... Wink

Zákazníka zajímá, jestli služba, za kterou platí a na kterou se spoléhá, funguje, a tím více, jedná-li se relativně o tak atraktivní období, jakými jsou vánoční a novoroční svátky.


Na druhou stranu taipan a jeho tým zaslouží ocenění a dík za úsilí, které místo svého volna do vyřešení nastalého průseru věnovali.


Nu a to, že některé kanály nebylo lze sledovat v HD rozlišení jsme fikaně přežili volbou SD varianty ..... internet jakžtakž šlapal, takže nakonec, v rámci toho co se dělo, spokojenost ... Very Happy
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Elsat DISKUZNÍ FÓRUM -> Kabelová televize Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com