Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Pintero
|
Zaslal: čt duben 26, 2007 7:45 pm Předmět: Internet - vyrazne zpomaleni nekterych webu |
|
|
Dobry den,
v poslednich dnech pozoruji vyrazne zpomaleni nekterych stranek - rikam rovnou nekterych, vetsina jich jde normalne (seznam, centrum, dsl.....) ale jine se natahuji vyrazne pomalu, v radu jednotek ci desitek kilobitu.
Pokud z nich nedejboze stahuji nejaky soubor, rychlost kolisa mezi 5-20 kB/s. Pomalu jdou i zahranicni site.
Proto se ptam, jde to blbe jenom me, nebo je nas vic ??
V zamestnani nic takoveho nepozoruji. _________________ Pintero - ten, co říká, jak to je. |
|
Návrat nahoru |
|
|
DuSkie
|
Zaslal: ne duben 29, 2007 1:24 pm Předmět: |
|
|
Jj taky mi pride :/ |
|
Návrat nahoru |
|
|
taipan Moderátor
Založen: 22.11.2006 Příspěvky: 1446 Bydliště: České Budějovice
|
Zaslal: po duben 30, 2007 7:51 am Předmět: |
|
|
Nepozoruji nic podobného, ani doma, ani tady v kanceláři na Bezdrevské ulici.
V případě nějakých technických potíží, dotazů či připomínek ohledně připojení k Internetu se obraťte na naše informatiky, e-mailem, telefonicky nebo osobně v kanceláři, kontakty jsou na www.elsat.cz. Tady to nemá příliš smyslu. _________________ taipan, technik ELSAT s.r.o.
Zdejší neomezený despotický vládce |
|
Návrat nahoru |
|
|
honza
|
Zaslal: út květen 15, 2007 9:08 pm Předmět: |
|
|
Ano,já mám stejný problém.Ačkoli mám mít rychlost připojení 3 mbit/s,po většinu dne se rychlost pohybuje mezi 2,5-105 kbit/s. Až tak po 22 hod.se to trochu zlepší. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Sars
|
Zaslal: po květen 21, 2007 2:22 pm Předmět: |
|
|
Já mám linku 1024/256 tzn128/32 kbp/s a nemohu si stěžovat ba naopak někdy mě to jede i více Je třeba si také uvědomit že pokud mám linku 3mb/s,že mi to odevšad nepojede 380kbp/s to by museli mít všude upload také takový jako je download a to zatím každý nemá.V potaz je třeba vzít i zahlcení sítě (nemyslím Elsatu)v odpoledních a večerních hodinách.V tomto musím Elsat jenom chválit,rychlost kterou garantují mám vždy v pořádku. Děkuji za to. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|