Obsah fóra Elsat DISKUZNÍ FÓRUM Elsat DISKUZNÍ FÓRUM
Diskuzní fórum kabelové televize Elsat spol. s r. o.
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Chyby u programů v kabelovce Elsat
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... , 27, 28, 29  Další
 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Elsat DISKUZNÍ FÓRUM -> Kabelová televize
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
taipan
Moderátor


Založen: 22.11.2006
Příspěvky: 1442
Bydliště: České Budějovice

PříspěvekZaslal: čt duben 11, 2019 7:35 am    Předmět: Citovat

Multiplex 4 a také multiplex RS7 a DVB-T2 mux PS13 neprovozují České radiokomunikace z hlavního vysílače na Kleti, nýbrž společnost Digital Broadcasting Radima Pařízka z druhého vysílače přímo na rozhledně.
Proto se informace o výlukách těchto muxů nenajdou na běžné stránce ČRa s výlukami. Nýbrž zde:
https://www.multiplex4.cz/

Včera se jim ty servisní práce asi nějak nedařily, protože signál muxu 4 byl zapnut nikoliv v 15 hodin, nýbrž podstatně později. Ale to se někdy stává, technika je záludná a zrádná.
_________________
taipan, technik ELSAT s.r.o.
Zdejší neomezený despotický vládce
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
stani



Založen: 19.12.2006
Příspěvky: 284
Bydliště: Č.Budějovice

PříspěvekZaslal: ne duben 28, 2019 4:58 pm    Předmět: Citovat

U ČT (HD) programů nefunguje HbbTV?..
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
taipan
Moderátor


Založen: 22.11.2006
Příspěvky: 1442
Bydliště: České Budějovice

PříspěvekZaslal: po duben 29, 2019 8:11 am    Předmět: Citovat

Funguje. Teď jsem zkoušel na ČT 1 HD - viz foto:

http://web.elsatnet.cz/panek/clanky/CT_HD-HbbTV.jpg
_________________
taipan, technik ELSAT s.r.o.
Zdejší neomezený despotický vládce
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
stani



Založen: 19.12.2006
Příspěvky: 284
Bydliště: Č.Budějovice

PříspěvekZaslal: po duben 29, 2019 4:29 pm    Předmět: Citovat

Včera večer jsem to zkoušel, nešlo to. Právě to zase zkouším, ale v DVB-C mi u ČT nefunguje (u Novy, Primy, ale ano).
Přepnul jsem se i na DVB-T, na které normálně nekoukám, a tam u ČT HbbTV jde.

---
Ale pozor změna: právě jsem přepnul zpět na DVB-C a už to funguje - no to je tedy zvláštní, tak to bylo asi něco v TV...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
taipan
Moderátor


Založen: 22.11.2006
Příspěvky: 1442
Bydliště: České Budějovice

PříspěvekZaslal: út duben 30, 2019 7:44 am    Předmět: Citovat

Zdá se, že na těch ČT HD programech pár vteřin trvá, než se HbbTV načte a naběhne. Nevím proč, možná trvé déle, než data nabehnou, protože ČT HD se nabírají ze satelitu, kdežto Novy a Primy HD v IP po optice. Ale funguje, to je podstatné.
_________________
taipan, technik ELSAT s.r.o.
Zdejší neomezený despotický vládce
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
kvetak



Založen: 21.11.2006
Příspěvky: 14
Bydliště: Vimperk

PříspěvekZaslal: út duben 30, 2019 6:21 pm    Předmět: Citovat

Nešlo to víc dní, hlavně na televizích Samsung. Řešilo se to i na parabole. Byl to celorepublikový problém.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kvetak



Založen: 21.11.2006
Příspěvky: 14
Bydliště: Vimperk

PříspěvekZaslal: út duben 30, 2019 6:35 pm    Předmět: Citovat

Chyba byla na straně ČT. Už se za to i omluvili. Jednalo se o jednu modelovou řadu TV Samsung.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
taipan
Moderátor


Založen: 22.11.2006
Příspěvky: 1442
Bydliště: České Budějovice

PříspěvekZaslal: st květen 01, 2019 7:59 am    Předmět: Citovat

Aha, díky za informaci. Naše kontrolní 4K UHD v kanceláři je také právě Samsung.
_________________
taipan, technik ELSAT s.r.o.
Zdejší neomezený despotický vládce
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
gandalf1000



Založen: 20.10.2008
Příspěvky: 49

PříspěvekZaslal: po listopad 25, 2019 4:45 pm    Předmět: Citovat

V Krčínově nejde Eurosport HD
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
feeta



Založen: 11.1.2009
Příspěvky: 36
Bydliště: Týn nad Vltavou

PříspěvekZaslal: po listopad 25, 2019 7:19 pm    Předmět: Citovat

Eurosport HD nejde od nedělního večera ani v Týně na Hlinkách - píše Kanál je šifrován. Ostatní kanály v rozšířené HD nabídce jsou OK.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
taipan
Moderátor


Založen: 22.11.2006
Příspěvky: 1442
Bydliště: České Budějovice

PříspěvekZaslal: ne prosinec 01, 2019 12:17 am    Předmět: Citovat

Omlouváme se za výpadek, objevil se nespecifikovaný problém se satelitním receiver/dekodérem signálu z distribučního transpondéru.
Pokud by problém přetrvával, bude nutné receiver vyměnit, což by byla trochu komplikace.
_________________
taipan, technik ELSAT s.r.o.
Zdejší neomezený despotický vládce
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
gandalf1000



Založen: 20.10.2008
Příspěvky: 49

PříspěvekZaslal: so prosinec 07, 2019 8:03 pm    Předmět: Citovat

V sobotu opět bez Eurosportu HD.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
feeta



Založen: 11.1.2009
Příspěvky: 36
Bydliště: Týn nad Vltavou

PříspěvekZaslal: po prosinec 09, 2019 10:46 pm    Předmět: Citovat

Problém s Eurosportem HD v Týně na Hlinkách se opět opakuje Sad
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
taipan
Moderátor


Založen: 22.11.2006
Příspěvky: 1442
Bydliště: České Budějovice

PříspěvekZaslal: út prosinec 10, 2019 8:06 pm    Předmět: Citovat

Ano, kazeta se bohužel bude muset vyměnit. Je to poněkud komplikované, protože marodím s kolenem a nemůžu skoro chodit. Zatím musí posloužit Eurosport SD CZ nebo DE.
_________________
taipan, technik ELSAT s.r.o.
Zdejší neomezený despotický vládce
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
jirikovoego



Založen: 11.1.2013
Příspěvky: 75

PříspěvekZaslal: pá červen 19, 2020 3:58 pm    Předmět: Citovat

Už pár dní pozoruji v Písku nedostupnost DE a RT. Můžete na to mrknout, zda je chyba a mě, nebo u vás?

Díky moc.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Elsat DISKUZNÍ FÓRUM -> Kabelová televize Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... , 27, 28, 29  Další
Strana 28 z 29

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com