Obsah fóra Elsat DISKUZNÍ FÓRUM Elsat DISKUZNÍ FÓRUM
Diskuzní fórum kabelové televize Elsat spol. s r. o.
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

STB Technisat Digicorder HD K2

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Elsat DISKUZNÍ FÓRUM -> Kabelová televize
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Ladman



Založen: 26.1.2008
Příspěvky: 73
Bydliště: České Budějovice - Máj

PříspěvekZaslal: ne srpen 09, 2009 10:31 am    Předmět: STB Technisat Digicorder HD K2 Citovat

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, zda tento STB nabízíte v obou barevných provedeních (silver/black)?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
taipan
Moderátor


Založen: 22.11.2006
Příspěvky: 1442
Bydliště: České Budějovice

PříspěvekZaslal: po srpen 10, 2009 12:04 pm    Předmět: Citovat

Tyto Digicordery nemáme skladem, pravděpodobně kvůli jejich ceně zatím o ně od zákazníků nebyla poptávka. Ohledně barevného provedení jsem vznesl dotaz na dodavatele, zatím čekám na odpověď.
_________________
taipan, technik ELSAT s.r.o.
Zdejší neomezený despotický vládce
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
taipan
Moderátor


Založen: 22.11.2006
Příspěvky: 1442
Bydliště: České Budějovice

PříspěvekZaslal: pá srpen 14, 2009 9:34 am    Předmět: Citovat

Takže dle informace od dodavatele jsou Digicordery Technisat k dispozici pouze v černém/black provedení.
_________________
taipan, technik ELSAT s.r.o.
Zdejší neomezený despotický vládce
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Ladman



Založen: 26.1.2008
Příspěvky: 73
Bydliště: České Budějovice - Máj

PříspěvekZaslal: pá srpen 14, 2009 3:14 pm    Předmět: Citovat

taipan napsal:
Takže dle informace od dodavatele jsou Digicordery Technisat k dispozici pouze v černém/black provedení.


To mi vyhovuje, do konce roku bych si tento STB rád pořídil. Ještě jsem se chtěl zeptat, zda bude Elsat mít od září v nabídce ČT1 HD? Dále jsem se chtěl zeptat, zda je na vašich stránkách někde uvedeno, které programy Elsat nabízí v DVB-C?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
taipan
Moderátor


Založen: 22.11.2006
Příspěvky: 1442
Bydliště: České Budějovice

PříspěvekZaslal: pá srpen 14, 2009 7:40 pm    Předmět: Citovat

ČT HD - asi ne hned od začátku září, ale v průběhu podzimu ano, počítá se s tím, pokud vím od šéfa.

Ne, na webu podrobný přehled programových nabídek záměrně není. Má to svoje dobré důvody. Přehled je k dispozici v kanceláři na přepážce, bude na podzimním akčním letáku a na požádání ho můžu zaslat e-mailem.
_________________
taipan, technik ELSAT s.r.o.
Zdejší neomezený despotický vládce
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Ladman



Založen: 26.1.2008
Příspěvky: 73
Bydliště: České Budějovice - Máj

PříspěvekZaslal: pá srpen 14, 2009 9:01 pm    Předmět: Citovat

taipan napsal:
ČT HD - asi ne hned od začátku září, ale v průběhu podzimu ano, počítá se s tím, pokud vím od šéfa.

Ne, na webu podrobný přehled programových nabídek záměrně není. Má to svoje dobré důvody. Přehled je k dispozici v kanceláři na přepážce, bude na podzimním akčním letáku a na požádání ho můžu zaslat e-mailem.


Prosím, zašlete mi jej na mail ladislav.dvorak@nonstoponline.com
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bruno



Založen: 13.5.2009
Příspěvky: 17

PříspěvekZaslal: út srpen 18, 2009 3:29 pm    Předmět: přehled programových nabídek Citovat

Prosím také o zaslání na mail e34.cz@email.cz
Předem děkuji.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
plhon



Založen: 8.5.2007
Příspěvky: 57
Bydliště: Č.Budějovice

PříspěvekZaslal: st srpen 19, 2009 8:41 am    Předmět: Citovat

Dobrý den, prosím také zaslat na adresu
plhon@seznam.cz
Děkuji.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
taipan
Moderátor


Založen: 22.11.2006
Příspěvky: 1442
Bydliště: České Budějovice

PříspěvekZaslal: st srpen 19, 2009 3:30 pm    Předmět: Citovat

OK, zašlu po neděli. Už nový stav, po spuštění DVB-T muxů 2 a 3 atp.
_________________
taipan, technik ELSAT s.r.o.
Zdejší neomezený despotický vládce
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
gandalf1000



Založen: 20.10.2008
Příspěvky: 49

PříspěvekZaslal: st srpen 19, 2009 8:56 pm    Předmět: Citovat

Dobrý den, prosím také zaslat schéma programů na adresu dhulec@seznam.cz
Díky
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
LTCB



Založen: 30.11.2006
Příspěvky: 39
Bydliště: Č.Budějovice

PříspěvekZaslal: čt srpen 20, 2009 7:04 am    Předmět: Citovat

Dobré ráno, připojuji se k žádostem o zaslání aktuálního přehledu stanic v DVB-C. Děkuji předem. LTCB@mybox.cz
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Viky



Založen: 23.7.2007
Příspěvky: 18

PříspěvekZaslal: út září 01, 2009 9:59 pm    Předmět: Citovat

Dobrý den,
zajímalo by mě, zda je možné využít tento STB pro digit.vysílání, i když ho nemáte v nabídce.

Děkuji

Arion AC-2410VHD,Digitální kabelový HD set-top-box s jedním DVBC tunerem, vestavěným dekodérem Conax V7 pro příjem SD/MPEG2 i HD/MPEG4 Part 10 AVC HD/H.264 televizního signálu v kabelové televizi a digitálními výstupy YUV a HDMI pro vysoké rozlišení obrazu na Full HD a HD Ready televizorech.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
taipan
Moderátor


Založen: 22.11.2006
Příspěvky: 1442
Bydliště: České Budějovice

PříspěvekZaslal: čt září 03, 2009 7:11 am    Předmět: Citovat

Obecně by jakýkoliv STB nebo televizor s DVB-C tunerem měl v našem rozvodu na naše volně šířené digitální kabelové programy fungovat. Používáme běžnou modulaci QAM 64 a Symbolrate 6900.

Problém však asi nastane u programů kódovaných systémem Conax. To, že STB dekodér Conax má, není podmínka dostačující. Aby fungoval v naší síti, musel by zároveň být k dispozici pro tento STB jedinečný párovací klíč (číselný kód), který se vkládá do SASu (počítač) u našeho správce karet a autorizací, který zajišťuje spárování konkrétního STB s konkrétní kartou a odkódování. Pokud bude STB od jiného dodavatele, než je ten náš (a zároveň náš správce karet) vidím toto jako velký a v podstatě neřešitelný problém.
_________________
taipan, technik ELSAT s.r.o.
Zdejší neomezený despotický vládce
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Elsat DISKUZNÍ FÓRUM -> Kabelová televize Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com