Obsah fóra Elsat DISKUZNÍ FÓRUM Elsat DISKUZNÍ FÓRUM
Diskuzní fórum kabelové televize Elsat spol. s r. o.
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Info

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Elsat DISKUZNÍ FÓRUM -> Kabelová televize
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Petr P.



Založen: 13.3.2011
Příspěvky: 45

PříspěvekZaslal: pá prosinec 02, 2011 5:05 pm    Předmět: Info Citovat

Prosím o info které programy v HD budou volně šiřitelné a které ne.naladil jsem je při instalaci tv.Předem děkuji.Petr
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
taipan
Moderátor


Založen: 22.11.2006
Příspěvky: 1443
Bydliště: České Budějovice

PříspěvekZaslal: so prosinec 03, 2011 8:01 pm    Předmět: Citovat

Momentální stav:

Volně šířené nekódované - ČT HD, Nova HD, Prima HD, Nova sport HD, ARD HD, ZDF HD, Arte HD
Kódované zvlášť placené - Eurosport HD, Discovery HD, Animal Planet HD, HBO HD

Podrobné informace o změnách a nových programech se samozřejmě objeví v Infoservisu a v Infokanálech, ale až příští týden. Tenhle týden jsem byl mimo kancelář a realizoval zmíněné změny.
_________________
taipan, technik ELSAT s.r.o.
Zdejší neomezený despotický vládce
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
LTCB



Založen: 30.11.2006
Příspěvky: 39
Bydliště: Č.Budějovice

PříspěvekZaslal: po prosinec 05, 2011 10:28 am    Předmět: Citovat

Dobrý den,
již několik dní není dostupný kanál Prima HD, přestal vysílat, nebo je problém někde jinde?
Děkuji předem za info.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
plhon



Založen: 8.5.2007
Příspěvky: 57
Bydliště: Č.Budějovice

PříspěvekZaslal: po prosinec 05, 2011 9:34 pm    Předmět: Citovat

U nás na sídlišti Máj běží bez problémů, ale změnila se frekvence: 426/256/6900 Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
taipan
Moderátor


Založen: 22.11.2006
Příspěvky: 1443
Bydliště: České Budějovice

PříspěvekZaslal: út prosinec 06, 2011 8:35 am    Předmět: Citovat

Frekvence ne, ale u paketů SE 33 (402 MHz) a SE 36 (426 MHz) se změnila modulace z QAM 128 na QAM 256. K této změně časem asi dojde minimálně u všech našich vlastních skládaných paketů (zatím je jich pět), protože modulace QAM 256 oproti 64 zvýší kapacitu paketu o více než 12 Mbit, což stačí na 3-4 SD programy v MPEG2 nebo 1-2 HD programy v MPEG4. Modulace QAM 256 je sice háklivější na přenosové parametry, ale testy a zatímní zkušenosti ukázaly, že naše sítě jsou natolik kvalitní, že pakety s QAM 256 jsou přenášeny a funkční bez problémů.

U televizí by k naladění mělo stačit ji přeladit, u STB, zvlášť u STB Handan, je potřeba dát box do továrního nastavení, aby se vyresetoval a pak ho znovu naladit.

Už budu mít konečně hotovou podrobnou informaci o v minulém týdnu provedených změnách, dnes ji vložím do Infoservisu a Infokanálů.
_________________
taipan, technik ELSAT s.r.o.
Zdejší neomezený despotický vládce
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Elsat DISKUZNÍ FÓRUM -> Kabelová televize Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com