Obsah fóra Elsat DISKUZNÍ FÓRUM Elsat DISKUZNÍ FÓRUM
Diskuzní fórum kabelové televize Elsat spol. s r. o.
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

paket ČT v Písku

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Elsat DISKUZNÍ FÓRUM -> Kabelová televize
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Spyro



Založen: 18.8.2013
Příspěvky: 2

PříspěvekZaslal: po srpen 19, 2013 1:28 pm    Předmět: paket ČT v Písku Citovat

Dobrý den
Chtěl bych se zeptat,zda bude někdy v Písku v lokalitě "za Kapličkou" puštěn paket programů ČT (ČT1,2,24,Sport) v digitálu.
Vím,že jinde v Písku (např. na Husově náměstí) tyto programy přijímat lze,u nás bohužel ne.
Zhruba před půl rokem mi vaše operátorka po telefonu sdělila,že v budoucnu se tyto programy objeví i "za Kapličkou",ovšem do dnešní doby je tady nelze přijímat...
Děkuji
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
taipan
Moderátor


Založen: 22.11.2006
Příspěvky: 1442
Bydliště: České Budějovice

PříspěvekZaslal: út srpen 27, 2013 4:56 pm    Předmět: Citovat

Tomuto dotazu nerozumím. Digitální paket s programy České televize je k dispozici v DVB-C formátu - paket B, kanál SE 23, frekvence 322 MHz a v DVB-T formátu - paket M1, kanál K 40, frekvence 626 MHz. A to ve všech našich rozvodech, tedy včetně Písku a včetně lokality za Kapličkou. Nevidím důvod, proč by tyto pakety v této lokalitě běžet neměly. Samozřejmě tato informace se týká lokalit, kde máme vybudovány své kabelové rozvody a připojené zákazníky.
_________________
taipan, technik ELSAT s.r.o.
Zdejší neomezený despotický vládce
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Spyro



Založen: 18.8.2013
Příspěvky: 2

PříspěvekZaslal: so září 07, 2013 1:12 pm    Předmět: Citovat

Dobrý den
Děkuji za odpověď,asi jsem svůj problém špatně popsal.
Jde o to,že na své asi 5 let staré plazmě Panasonic (TH-37PX7E) tento paket nemohu v DVB-C formátu naladit - frekvenci 322 MHz mi to v ladění prostě nenabízí - proto jsem žil v domnění,že tento paket v této lokalitě nelze přijmout.
Jen mne zaráží,že u relativně nové plazmy je nemožno naladit některé pakety v některých formátech,že pásmo ladění je takto omezeno...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
taipan
Moderátor


Založen: 22.11.2006
Příspěvky: 1442
Bydliště: České Budějovice

PříspěvekZaslal: so září 07, 2013 3:55 pm    Předmět: Citovat

No tak to už vůbec nechápu. Frekvence 322 MHz je standardní televizní digitální S kanál, konkrétně kanál SE 23 v normovaném 8 MHz rastru v televizním pásmu ESB - BG, tzv. "hyperband". Toto pásmo, jak už jsem uvedl, odpovídá normě BG a je určeno právě pro využití v kabelových rozvodech a je běžně využíváno. Čili zcela nechápu důvod, proč by ho tuner televize neměl obsahovat. Jedině snad, že by tato televize byla určena pro nějaké úplně jiné teritorium, kde se toto pásmo nevyužívá.
_________________
taipan, technik ELSAT s.r.o.
Zdejší neomezený despotický vládce
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
scholy



Založen: 6.9.2009
Příspěvky: 13
Bydliště: Písek

PříspěvekZaslal: pá leden 02, 2015 5:42 pm    Předmět: Citovat

Dobrý den. Chtěl bych se zeptat, kdy přeladíte příjem paketu ČT HD aby se pořád nezobrazovala hláška o ukončení vysílání na tom kanálu místo normálního EPG. Díky za odpověď.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
taipan
Moderátor


Založen: 22.11.2006
Příspěvky: 1442
Bydliště: České Budějovice

PříspěvekZaslal: so leden 03, 2015 7:22 pm    Předmět: Citovat

Příští týden. Změn bude více, v několika paketech. Je to dosti komplikovaná operace sama o sobě, navíc závislá ještě na dalších vnějších faktorech, termín ještě není přesně určen. Všechny programy ČT HD, plus některé další HD stanice pravděpodobně bude nutno znovu naladit. Zákazníci budou informováni v našem Infoservisu Elsat.
_________________
taipan, technik ELSAT s.r.o.
Zdejší neomezený despotický vládce
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
billhood



Založen: 31.3.2015
Příspěvky: 1

PříspěvekZaslal: út březen 31, 2015 11:29 am    Předmět: dfsdf Citovat

Zhruba před půl rokem mi vaše operátorka po telefonu sdělila,že v budoucnu se tyto programy objeví i "za Kapličkou",ovšem do dnešní doby je tady nelze přijímat...
Děkuji
_________________
ileather
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
taipan
Moderátor


Založen: 22.11.2006
Příspěvky: 1442
Bydliště: České Budějovice

PříspěvekZaslal: út březen 31, 2015 2:08 pm    Předmět: Citovat

Všechny programy lze všude v našich rozvodech přijímat, v rámci rozdělení dle našich aktuálních nabídek, žádné omezení ani výluka nikde není.
_________________
taipan, technik ELSAT s.r.o.
Zdejší neomezený despotický vládce
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Maca



Založen: 17.7.2008
Příspěvky: 37
Bydliště: Písek

PříspěvekZaslal: st duben 08, 2015 7:24 pm    Předmět: Citovat

Bydlím Za kapličkou a nemám problém. Chytám vše co Elsat nabízí. Pokud něco nechytíte bude problém u Vás na Vašem přijímači.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Fanda



Založen: 8.3.2008
Příspěvky: 41

PříspěvekZaslal: pá duben 10, 2015 6:36 pm    Předmět: Citovat

Problém je samozřejmě v plazmě od Panasonicu. Samozřejmě, že firma je v tomto problému dá se říct nevině, protože tady u nás nejsou schopní určit formáty vysílání a ne jinak je tomu i ohledně DVB-T2.
Osobně abych mohl rozchodit plnodonotně DVB-C, tak jako volbu země jsem musel volit některý ze skandináských států, aby se otevřela nabídka pro ladění DVB-C. Dál po zadání regionu se už dá nastavit jazyk čeština a vše funguje jak má.
Nepátral jsem zda to nevyřešili nějakým novým firmware, tenkrát jsem se ptal a nic se neplánovalo.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Fanda



Založen: 8.3.2008
Příspěvky: 41

PříspěvekZaslal: pá duben 10, 2015 6:45 pm    Předmět: Citovat

Ještě pokud pomůže v menu ladění je důležité neladit "RYCHLE" (defaultní nastavení), ale přepnout na "PLNOHODNOTNĚ" (nebo pomalu)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Elsat DISKUZNÍ FÓRUM -> Kabelová televize Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com