Obsah fóra Elsat DISKUZNÍ FÓRUM Elsat DISKUZNÍ FÓRUM
Diskuzní fórum kabelové televize Elsat spol. s r. o.
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Prima HD

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Elsat DISKUZNÍ FÓRUM -> Kabelová televize
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Petr P.



Založen: 13.3.2011
Příspěvky: 44

PříspěvekZaslal: st březen 23, 2016 6:55 pm    Předmět: Prima HD Citovat

Dobrý den.V jednom příspěvku jsem psal ohledně kostičkování u programú Prima HD a jejich dalších HD programú(1-2 za hodinu)Musím vždy přepnout a zase vrátit zpět a je to zase na nějakou dobu v poho.Takhle to dělám už cca 3 týdny.Co jsem se dozvěděl tak to dělá u všech značek ale pouze nějaké modely(datový tok).Dá se z vaší strany s tím něco udělat?
Díky Petr
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
taipan
Moderátor


Založen: 22.11.2006
Příspěvky: 1442
Bydliště: České Budějovice

PříspěvekZaslal: čt březen 24, 2016 12:37 am    Předmět: Citovat

Nic takového jsem na Primě HD ani ostatních HD derivátech Primy nepozoroval a nepozoruji. Takže netuším, co bych s tím mohl dělat. Signál Primy HD i ostatních HD derivátů dostáváme po optice z datacentra v Praze, programy mají pevný datový tok 10 Mb/s, v paketech je dostatečná rezerva a nic nikde nepřetéká. Teď se dívám na Primě Max HD na nějakou hloupost s Baziliškem, už to běží přes hodinu a žádný problém ani sebemenší výpadek. Podle mého názoru je signál všech Prim HD z Prahy kvalitní a stabilní.
_________________
taipan, technik ELSAT s.r.o.
Zdejší neomezený despotický vládce
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Petr P.



Založen: 13.3.2011
Příspěvky: 44

PříspěvekZaslal: čt březen 24, 2016 10:20 am    Předmět: Odpověď Citovat

Tento problem mají údajně jenom nějaké modely od každé značky ne všechny modely u všech značek.Jsou prý citlivější na datový toka proto se to jednou za čas obrazově rozjede.
Díky Petr
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
taipan
Moderátor


Založen: 22.11.2006
Příspěvky: 1442
Bydliště: České Budějovice

PříspěvekZaslal: čt březen 24, 2016 1:09 pm    Předmět: Citovat

Může být, asi nějaká dílčí nekompatibilita něčeho s něčím. Ale v takovém případě je bohužel zhola nemožné s tím cokoliv udělat Sad
_________________
taipan, technik ELSAT s.r.o.
Zdejší neomezený despotický vládce
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Elsat DISKUZNÍ FÓRUM -> Kabelová televize Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com