Obsah fóra Elsat DISKUZNÍ FÓRUM Elsat DISKUZNÍ FÓRUM
Diskuzní fórum kabelové televize Elsat spol. s r. o.
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Prima problikává

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Elsat DISKUZNÍ FÓRUM -> Kabelová televize
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
jirikovoego



Založen: 11.1.2013
Příspěvky: 75

PříspěvekZaslal: st srpen 31, 2016 4:44 pm    Předmět: Prima problikává Citovat

Ahoj, také se vám stává, že "bliká" obraz Primy? Nejčastěji je to, když přepnu kanál, tak se obraz zobrazí, přejde do černa, opět se zobrazí a několikrát se to zopakuje.

Dělají to všechny kanály Primy, kromě Comedy Central (která vlastně není jejich a asi bude i jinak odbavena).

Kolega v práci říkal, že jemu to dělá taky a signál bere ze zemského DVB-T, oba máme televizor Samsung...

Tak spíš, než chyba v Elsatu mě zajímá, jestli tento problém pociťují i ostatní.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
taipan
Moderátor


Založen: 22.11.2006
Příspěvky: 1442
Bydliště: České Budějovice

PříspěvekZaslal: čt září 01, 2016 7:47 am    Předmět: Citovat

A o jaké Primě mluvíme? Prima SD (nabíráme z pozemního DVB-T) nebo Prima HD (nabíráme po optice ze SITELu)?
Pustil bych si to zkušebně v kanceláři na dvou TV (starší TV SONY a nová Samsung model 2016).
_________________
taipan, technik ELSAT s.r.o.
Zdejší neomezený despotický vládce
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
jirikovoego



Založen: 11.1.2013
Příspěvky: 75

PříspěvekZaslal: čt září 01, 2016 1:08 pm    Předmět: Citovat

taipan napsal:
A o jaké Primě mluvíme? Prima SD (nabíráme z pozemního DVB-T) nebo Prima HD (nabíráme po optice ze SITELu)?
Pustil bych si to zkušebně v kanceláři na dvou TV (starší TV SONY a nová Samsung model 2016).

Taipane, dělá mi to jak Prima HD, tak deriváty jako cool, max, zoom v SD verzi. Prima CC to nedělá.

Podle mě není chyba vůbec v Elsatu, ale jen pro zajímavost Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
gandalf1000



Založen: 20.10.2008
Příspěvky: 49

PříspěvekZaslal: čt září 01, 2016 2:32 pm    Předmět: Citovat

Na mojí starší Sony nic takového nepozoruji.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jirikovoego



Založen: 11.1.2013
Příspěvky: 75

PříspěvekZaslal: út říjen 25, 2016 9:13 pm    Předmět: Citovat

Primy blikají dál Smile Plus blikají deriváty Barrandova (hlavní HD kanál ne).

Je ale zajímavé, že se tak děje jen v případě, kdy je povolené hbbtv. A samozřejme ČT tímto problémem nedisponuje...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
taipan
Moderátor


Založen: 22.11.2006
Příspěvky: 1442
Bydliště: České Budějovice

PříspěvekZaslal: po říjen 31, 2016 2:36 pm    Předmět: Citovat

To bude záležitost firmware v TV. HD signál Novy, Primy a jejich derivátů získáváme po optice ze SITELu a dál ho v našich rozvodech šíříme beze změny a bez úprav.
_________________
taipan, technik ELSAT s.r.o.
Zdejší neomezený despotický vládce
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Elsat DISKUZNÍ FÓRUM -> Kabelová televize Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com